De “Quiet-500”

Op de webside van “Quiet-500” staat te lezen: “Rijkdom erotiseert en wordt gevierd. Armoede wordt in stilte beleden.”

What a load of ccrrrapp! De “Quiet-500” is een gayass clubje dat vindt dat arme mensen sexloos zijn en geen recht van spreken hebben. “Rijkdom erotiseert” … oh dus vrouwen hebben voortaan liever kleine lelijke dikke bezopen rijke creeps dan mijn “armoedige” stoner-abs en zwemmers-schouders? Mijn vinger is duidelijk niet aan de pols van de hedendaagse sexualiteit die me veel te S&M is.

Ik heb niets te maken met de sexualiteit van wie dan ook – alleen met die van mijn vriendin, andersom kan iedereen beter uit m’n bijna 50-jarige broek blijven. “Second Love” ga ik nevernooitniet zijn. Stilte en rust en privacy en ontspanning zijn sexy, je kunt een man niet tot z’n sexualiteit alleen reduceren en helemaal suf dreigen en dan goede sex verwachten, behoeftenhiërarchie van Maslow, iets met veiligheid voor sex.

Mijn soort vriendin heeft net zo veel schijt aan geld of status als ik heb en ze begrijpt dat wederzijdse vernedering noch te veel alcohol de weg naar goede sex zijn. Ik laat vrouwen voortaan alleen nog letterlijk over me lopen – da’s goed voor mijn rug als ze niet te zwaar is.

Kom ik eens een echt leuke vrouw tegen in de supermarkt, begint ze te lullen over broccoli, WTF? Waarom denk je dat ik sex met je wil als je vernedering als versiermethode ziet? Ben down van alle domme botte sociale onkunde, als een vrouw niet lekker in haar vel zit – stay the fuck away, ik moet veel te hard werken om ondanks Tinnitus nog iets van een goed humeur over te houden. Antidepressiva slikken omdat mevrouw geen zelfbeheersing heeft gaat niet gebeuren en als ik me moet bezuipen om sex te hebben haak ik af.

Deze armoedzaaier gaat z’n muil niet houden, hoe zeer Pilburg ook haar best doet met haar schamerij. Een kwart eeuw lang mensen van hun rechten beroven en de “Quiet-500”-onzin als een neoliberaal/RK doekje voor het bloeden moeten aanvaarden? Dat vraagt om een stadsverzengend vreugdevuur. “Eat the rich!” – goed gekruid & geroosterd, ze verdienen het.

Ik bid Satan om WOIII, liever waarheid door vuur dan dit suffe kikker-in-pannetje gedoe.

Ongekende vriendin, als je daar buiten ergens bent dan neem contact op, ik ben te vaak geschaamd om dat nog te durven, mijn zombie-barrikaden hebben gefaald. Ik ga je niet op facebook zoeken, hoef niets met je gezin of familie te maken te hebben en je gaat net als ik te oud zijn om nog opgevoed of veranderd te willen worden dus blijf ik eenzaam.

Gegroet,
Henri