Kick Out Zwarte Piet Tilburg

Ben net naar de demonstratie van KOZP in Tilburg geweest – omdat ik niets te verliezen heb en ieder jaar weer ontzettend depressief word van de mate waarin vernederlanders bereid zijn zichzelf te belazeren en daarvoor desnoods anderen te bedreigen. Ont-zet-tend wat waren er weinig mensen op de been, goed ding dat ik er wel heen gegaan ben.

Bij deze een oproep aan alle roomskathozieken die niet naar de kerk gaan – schrijf je nu eens Bogdamn UIT! En niet alleen een brief naar je parochie maar ook naar het SILA en de gemeente, de kathozieken zijn niet verplicht je uitschrijving door te geven dus gaan dat ook niet doen. Het is wel wat werk maar je beloning is dat je niet meer automatisch medeplichtig bent (of gemaakt wordt, kies maar) aan alle blackfacerij hiero, noch aan alle pedofilie in de RK-kerk.

Wat je er voor terug krijgt is je geestelijke gezondheid, dat je je niet de hele tijd in allerlei vreemde mentale bochten hoeft te wringen om de realiteit nog te verdragen, weg met alle cognitieve dissonantie! Ik kom uit Apeldoorn, dat zijn gereformeerde eikels – dus nog steeds ggrrrrristenen – maar die mensen zijn veel meer van-tweëen-een dan de RK-meute. Die blijven toch het meest pervers: oe-hoe, kijk mij eens ff lekker zondigen hiero met carnaval, snikkelaas, kerst, eigenlijk het hele jaar door. Ja lekker stout kathoziek man en ga nu ff ergens anders verder spelen, i gotz stuff to do & make.

Fok ‘k ga steeds Noord-Ierser en Canadeser op m’n eigen gat: “I am so completely off the grid it’s not a question of addressing me it’s what do these symbols under the dresser mean?”. Ik woon niet in een stad maar in een situatie, niet in een huurhuis maar sta op een camping. Ik was ooit het genie, nu ben ik de genie: als er geen brug is bouwen “we” er 1, is er wel 1 dan blazen “we” ‘m op. Sgt. Not Sure van de 666-ste divisie stoner Linux engineering reporting for duty, sir! Yes, problem, what’s the officer? Mijn ridderlijkheid is niet overleden maar gemuteerd.

John Oliver had het in z’n laatste show dit seizoen over 3 dingen: 1) projectie van kracht 2) demoniseren 3) gevestigde instituten ondermijnen (‘k vind anarchisme wel OK maar kijk de juridische afhandeling van de Groningse Kwestie dan toch – en dan bedoel ik zowel schadevergoedingen aan de Groningers als standrechtelijk doodgeschoten Molukkers. Ik zie je, Dries van Agt).

Waar riekt dat naar o mein medekruidenkazen, kazinnen, knoflook- en komijnkazen? Ben ur Sasquatch verders wel maar wil aan bovenstaande toevoegen dat ik denk hoop dat nazi’s niet bestand zijn tegen goede humor, puike filosofie, awesome grafiek en goede muziek. Of heb ten minste een besef van wat voor debiel orkestje op de voorplecht van een zinkende Titanic dat we zijn. Het komt door mij dat we allemaal dommer zijn maar sommigen zijn gelijker dan anderen.

Trump quotte pasta-Hitler met z’n leven als een dag als een leeuw, ur nowhere near that ya fat lard piece of shit! En nu alle smoelboekhoeren V/M uit me reet Bog damnit! Ik heb netwerksegmenten te scannen vanuit Toronto, Canada @ 4:20. M’n werk is nooit opgehouden maar heeft me in een Bogdamn pinguin veranderd.

Also: eerst m’n fiets terug en doe d’r ook maar een Passat met volle tank als Wiedergutmachungsschnitzel bij die ik graag ‘s nachts op de snelweg wil genieten met d’n Oz Aesop Rock huilend uit m’n 4-punts speaker-systeem met Isolator imme schedel. De eerste twee jaar als beginnend chauffeur geen brokken gemaakt wegens +10 mtr. ruimte tussen mij en voorligger voor iedere blunt. Hell, wat ouders met auto’s bij scholen uitspoken is je reinste moordpiloterij.

Zolang de kerken ‘s zondags nog massieve echo’s van leegheid geven, ga je mij in ieder geval niet alle hypocriete “traditie” in m’n maag splitsen. Ik ga alle RK-fucks en snikkelaashaatkaassjanen-en sjaken keihard uitlachen, zelfs als me dat op een pak slaag of erger komt te staan. Joe bent Steve Jobs, ik ben Linus Torvalds, joe rijdt family sedans, ik rij een woestijnbuggy (omdat ik liever niet met dichtgelaste motorkap rond rij), joe bent into elkaar tot waanzin drijven (“himmel gek moake” zegge ze hiero – nou, da’s aardig gelukt dan. En nu?), ik ben into mijn waanzin voor mijn omgeving enigszins behapbaar houden, joe bent cat-people, altijd aan het klieren, ik ben een hondstrouwe sukkel die de diepten van z’n sukkeligheid maar moeilijk laat peilen. Feel me?

Joe denkt: “you just got served”, ik ben al een kwart eeuw bezig met contraspionage en lach me kapot om wat het de samenleving eigenlijk kost om me te marginaliseren. Ik stink zeer bewust in grappen die ik al 30 jaar van kilometers aan zie komen, al was het maar om geen idee te geven van het soort mentale & fysieke voorbereidingen die ik tref.

Wat ik aan het hele sinterklaasfeest wel begrijp is dit: 1) installeren van mini-geloof in kinderen zodat ze later klaar zijn voor “het echte werk” 2) racisme: blank = superieur aan zwart 3) eerste sasquatch / boogieman / alziend oog 4) roomschkathozieke S&M AUTORITEIT anno 2018 met spindokterij afdwingen. Mein Mede-Canadezen en medelanders, vluchtelingen, moslims, kruidenkazen en iedereen die door de donkere dagen voor Satan Santa heen moet komen, weest geen vernederlanders want dat zijn Echte Sukkels met d’r freaking tradities. Als je wilt weten wat traditie is – toch eens een limbo-begrafenis bezoeken, alsof je op een oktoberfest beland bent.

Ik vrees dat we plankgas op nucleare WOIII af aan het stormen zijn (niet meer te veel First Strike Final Hour spelen dus):

first-strike

Geen tijd meer voor een nieuwe Kristallnacht, vette pech voor trollen en kabouters en haatkazen. Niet dat ik mensen bang wil maken, zit al vanaf de jaren 80 er voor te bibberen en niet vanuit religieuze motieven maar vanuit historische en psychologische kennis maar nog steeds dumbass, stink zogenaamd nog steeds in voelgoedtruuks: “they reel u in and then they turn you out”. Wat doe je als eenling tegen mensen die nota bene hun eigen kinderen het smoelenboek op gooien? Hedde die kop van Mark Zuigteenberg wel eens goed bekeken dan, knettert de waanzin niet uit die ogen?

Was ik bang tijdens de demonstratie? Fuck yeah! Schreeuwende groepjes “hooligans” met camera’s in de buurt doen het echt wel. Het merendeel van de demonstranten kwam uit andere steden, weet niet wat ik nog op m’n dak ga krijgen. Maar hooligans doen hun ding altijd in groepen, zo laf zijn ze wel. Ik denk niet maar WEET dat ik alleen moet vechten en blijf me daar dus op voorbereiden.

Toch was dit een ander soort bang dan bang van het soort vriendinnen dat je met 150+ km/u op de snelweg express aan het schrikken maken (2X ja!) – daar heb ‘k m’n witte sik aan te danken – en dat ik weet dat ik stalen zenuwen heb. De zin van ‘s nachts op een snelweg vanuit een rijdende auto met flitser foto’s van de maan maken ontgaat me gelukkig volledig, ‘k heb het kreng gelukkig gewoon op de weg gehouden. De auto dan hè, niet die vriendinnen. Kafka op wielen!

Ik zoek een perfecte kleine dame (30+) voor deze waardeloze ouwe clown. Waarom klein? Nou, dan kan ze over mijn lange rug lopen want dat is het enige dat echt helpt als die vast zit. Alle chakra-ge-aai best wel beu (ze worden nog boos ook als je in slaap valt), put some weight in it, Woman! En kruiden gaan voor medicijnen, valeriaan is beter dan antidepressiva, wiet en stuff beter dan drank, paddo’s beter dan pillen. Spinazie kruidenkaas is goed en m’n Chinese minibeamer van E 20,- straalt 60″ strips en Android games.

Humor: als ouwe open source operator een net-zo-blutte bijstandsmoeder tiefusrijk maken vlak voor je de pijp uit gaat, alleen maar om prinsessen-op-erwten te serveren. Maar fuck ur hartwipbezorgingsaspiraties, mijn hoofd en hart hebben geen plaats meer voor thrillseekers.

Als er 1 ding is waar ik HEEL goed in ben geworden: low-budget hightech. Vandaar dat “Vault111” verder gesloten is voor nieuwsgierig publiek en mensen die denken dat ze m’n naaktlopende linkshandige linksdragende linkse hetero-ass nog kunnen schamen. ‘K ga niet steeds balls-deep into Tilburg junkie-scene om de lokale “Underground” (as if) iets te bewijzen want die schitterden van genuine afwezigheid afgelopen zondag. Aan Chinese bejaardenvechtsporters heb je ook geen ruk als je ze nodig hebt en verhipsterd mijn verbazing is groot (NOT).

Mijn eeuwige veiligheidsbril is tegen hooikoorts, kattenallergie, fijnstof (spank u very much 4 gassing me) en Beyoncé’s Hot Sauce, ook ben ik al kippig as Piri dus ga goed voor m’n ogen zijn. ‘K draag veiligheidsschoenen als m’n lange tenen me weer eens verweten worden, step on em all u vaaant 2 no avail.

Ik gun alle kinderen (zwart en wit) een veilig verschrikkelijke-sneeuwman-feest en ouders die meer met hen en met elkaar bezig zijn dan met d’r smoelenboek – je ouders zijn nooit zo chill als jullie zijn en gaan dat niet worden omdat ze te hard proberen, zeg ze dus: “Motherfuckers you’re not Vets you’re just OLD. AND quit ruining mah Bog Damned planet any further ya cunts.”

Ik ga plankgas en bezie zowel babyboomers als millenials als landverraders met m’n gen-X-Doel-Borssele-gemuteerde stralende Open Source Chinese flauwekul (60 INCH!! – en lekker rustig voor de ogen tho the rez lacks). Gen-X en Z rule!

Gelukkig is er altijd nog Bill Hicks, enjoy that last Twinky and STFU zoals ik dat doe.

Groet & dank aan alle mede-demonstranten,
Henri.